3 manieren om achter de juiste smartphone te komen

pexels-tofroscom-359757

Ken je het gevoel dat dat jouw telefoon abonnement afloopt en je niet kan wachten om een nieuw abonnement en toestel uit te zoeken? Veel smartphonegebruikers zullen wel erkennen dat ze het altijd een leuke gelegenheid vinden om zich te verdiepen in de nieuwe toestellen van diverse providers. Wat is er momenteel aanwezig op de markt en welke smartphone is geschikt voor mij? Dit zijn belangrijke vragen die dan aan bod komen. Laten we eens kijken op welke drie manieren jij achter de juiste smartphone kan komen.

 

  1. Abonnementsvorm

Er zijn natuurlijk tal van smartphones verkrijgbaar. Om erachter te komen welke smartphone voor jou is bedoeld moet je jezelf eerst afvragen wat voor abonnement je gaat nemen. Kies je voor een traditioneel abonnement? Dan moet je kijken welke smartphones je daarbij kan krijgen. Vaak zijn het maar enkele toestellen die je kunt krijgen. Of je moet meer gaan betalen voor het abonnement. Dan kan je vaak ook de nieuwere smartphones krijgen. Uiteraard kan je ook kiezen voor een sim only abonnement. Het voordeel daarvan is dat je maandelijks minder geld voor kwijt bent. Je kunt dan heel goedkoop bellen en krijgt een aantal MB’s of GB’s per maand die je kunt gebruiken. Echter moet je dan zelf het toestel los erbij kopen. Je kunt dan wel zelf kiezen welke smartphone je wilt hebben. Kies dus eerst wat voor abonnementsvorm je gaat afsluiten.

 

  1. Opslagruimte

Uiteraard beschikken smartphone ook over diverse eigenschappen. Eén van die eigenschappen is de opslagruimte. Hier geldt dat je meer moet betalen voor meer opslagruimte. Het is dus belangrijk om vooraf te bepalen hoeveel ruimte je wilt gaan gebruiken. Ga je voor 8, 16, 32 of zelfs 64 GB? Om dit te bepalen kan je eens kijken naar de prijzen van diverse toestellen en hoe groot het verschil is vergeleken met de opslagruimte. Op basis van die verschillen wordt het misschien makkelijker om een keuze te maken

 

  1. Merk

Vanzelfsprekend speelt het merk ook een belangrijke keuze om achter de juiste smartphone te komen. Misschien heb je zelfs al een voorkeur. In dat geval is het simpel wat jouw volgende toestel gaat worden. Ga je voor een Samsung of koop je liever een iPhone? Indien je er nog niet uit bent, kan je nagaan of je tevreden bent over je huidige smartphone. Dan kan je overwegen om deze nogmaals te nemen. Anders kan je eens op internet op zoek gaan naar informatie over andere merken.

 

Bonustip: kies voor een quad play pakket

Internet, TV, bellen en een je mobiele abonnement in 1 pakket combineren? Dat is mogelijk met een quad-play abonnement. Zo’n 4-in-1 pakket is extra voordelig. Je krijgt bijvoorbeeld een korting op de factuur of je krijgt extra data op je mobiele abonnement. Een voorbeeld van zo’n pakket is Vodafone + Ziggo en KPN en KPN Mobiel of Simyo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *