KPN Zorgeloos abonnement met toepasselijke naam

KPN kondigde het al een tijdje aan en door de druk van de Europese regelgeving is er extra vaart achter gezet: het zorgeloos abonnement. Dit mobiele telefonie abonnement maakt bellen en internet in de Europese Unie een heel stuk goedkoper. Je betaalt zelfs niets extra’s ten opzichte van de KPN-tarieven die je in Nederland zou betalen. De zorgeloos abonnementen zijn vanaf eind september 2016 beschikbaar voor consumenten. Het zorgeloos abonnement is uniek omdat je de volledige databundel op mag maken in het buitenland. Waar bijvoorbeeld T-Mobile al beperkte datapakketten voor het buitenland beschikbaar stelde doet KPN er dus nu een schepje bovenop.

Regeren is vooruitzien

Hoewel het wat aan de vroege kant is dat KPN de abonnementen introduceert hadden ze dit uiteindelijk toch wel gemoeten. Dat zegt www.laagsteprijswijzer.nl in een statement. Vanaf 2017 is het namelijk niet meer toegestaan om extra roamingkosten die in het buitenland gemaakt zijn in rekening te brengen. KPN is zodoende 3 maanden eerder dan dat zij verplicht zijn. Interessante marketingactie om de concurrenten even iets voor te zijn.

Abonnement beschikbaar vanaf € 25 per maandag

Het goedkoopste abonnement zal € 25 per maand bedragen. Hiervoor krijgt de klant een 1GB datapakket en moet zij 2 jaar klant blijven. Het grootste datapakket bevat 10 GB en is bij een eenjarig abonnement € 47,50 per maand en wanneer de consument een 2-jarig contract afsluit € 40 per maand. Daarnaast krijgen klanten dan ook toegang tot Spoity Premium. Met een alles in 1 pakket of vaste diensten bij KPN wordt de databundel bovendien kosteloos verdubbeld en komen er extra televisiezenders beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *